14 de març 2018

Tallers abril

Amb els tallers de l'abril ens preparem per la primavera!
kit bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 6 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller dessuadora caputxa febrer'18 2
COSTURA - DESSUADORA AMB CAPUTXA
El dissabte 7 o 14 de 17h a 20h confeccionarem un dessuadora amb caputxa, màniga raglan i butxaca al davanter. Treballarem amb teixit de dessuadora en color gris i perxada i podràs escollir entre les talles 36 - 42.
Durant el taller veuràs com copiar el patró al teixit, tallar-lo i com col·locar les peces per poder cosir. Aprendràs a cosir una caputxa folrada i com fer els ullets per on passarà la corda.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

taller culotte juny 1
COSTURA - CULOTTE
El dissabte 21 de 17h a 20h confeccionarem uns pantalons amples, tipus culotte, amb elàstic a la cintura i llaç i butxaques. Passarem el patró a la tela, cosirem les peces i veuràs com fer una cinturilla i com col·locar unes butxaques. Treballarem amb teixit Cupro en color verd militar.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscirpció a través de The Hobby Maker aquí

taller motxilla juny1
COSTURA - MOTXILLA
El divendres 27 de 17h a 20h aprendràs a realitzar una motxilla amb nanses regulables, tanca amb corda o cremallera i iman a la solapa i butxaca interior. Tallarem les teles i cosirem per donar-li forma, veuràs com folrar una peça. Treballarem amb loneta i podràs escollir entre diferents estampats.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

peto+vestit bebe gatete
COSTURA - PANTALÓ BEBÉ
El dissabte 28 de 17h a 20h confeccionarem un vestit o  un peto amb tela de punt pels més peques, aprendràs a tallar el patró, unir les peces i podràs utilitzar una màquina overlock per sobrefilar. Hi ha diferents talles i el mateix dia del taller podràs escollir entre diferents teles.
El preu del taller són 39€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa aquí.

pollet amigurumi taller novembre
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura febrer'18 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 3 de al 5 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 10 al 12 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 17 al 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 24 al 26 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 10, dimarts 17 i dimarts 24 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 11, dimecres 18 i dimecres 25 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 12, dijous 19 i dijous 26 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)
taller vestit abril'18 1
COSTURA - VESTIT MÀNIGA CURTA
Els divendres 13 i 20 de 17h a 20h aprendràs a confeccionar un vestit de màniga curta i coll rodó. Faldilla de vol amb tall a la cintura i butxaques. Veuràs com cosir una cremallera invisible i com fer l'acabat del coll amb una vista o una cinta al biaix. Tindràs l'opció de sobrefilar amb puntada zigzag o overlock. Treballarem amb teixit de cotó en color blau i tens dos estampats per escollir, geométric o amb floretes.
El preu del taller són 63€ amb el material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada