17 de maig 2014

Recepta: cookies amb xips de xocolata

Fa molts dies que no comparteixo una recepta i d'avui no passa. La d'avui és una de les meves preferides i una de les primeres que vaig provar de fer, són les típique cookies americanes amb xips de xocolata.
There's been a lot of days that I don't share a recipe, and this can not be. Today's recipe is one of my favorites and one of the first that I tried to make, it's the typical chocolate chips cookies.
Ingredients:
- 226gr. mantega
- 150gr. sucre
- 160gr. sucre moreno
- 295gr. farina
- 2 ous
- 1/2 culleradeta llevadura
- un pessic de sal
- xips de xocolata
- 1 o 2 cullerades de mantega de cacahuet, si es cruchy molt millor o també podeu picar cacahuets.
Hora de barrejar ingredients!
Com sempre han d'estar a temperatura ambient per poder començar a treballar.
1. Precalentar el forn a 180º.
2.Barrejem els sucres amb la mantega fins que tot estigui ben integrat.
3. Afegim els ous d'un en un.
4. Ara anem tirant la farina que previament la podem haver barrejat amb la llevadura i el pessic de sal, jo normalment ho faig en tres cops, i anem remenant per barrejar-ho. Si veieu que us costa barrejar podeu tirar un rajolí de llet, però no us passeu que volem una massa compacta.
5. Afegim la mantega de cacahuet, a mi m'agrada molt el gust que dóna així que n'hi poso 2 cullerades, com he dit abans si es crunchy millor, jo ultimament no en trobo així que pico un grapat de cachuets i els afegeixo. Ara també és el moment d'afegir les xips de xocolata.
6. Col·loquem paper de forn a la safata i amb una cullera hi col·loquem la massa. Fornejem uns 15-20 minuts i ja les podem treure deixar-les refredar i a menjar! Jo prefereixo que no quedin massa torrades així que quan ja estan doradetes les trec i per dins queden tovetes.

Xafardejant per internet vaig anar a parar al blog de Oh Happy Day! I vaig trobar un descargable com el que veieu a dalt. Una manera original i simpàtica d'empaquetar les galetes. El podeu trobar aquí. Ah! d'aquest mateix blog vaig treure una idea que ensenyaré aviat :)

Ingredients:
- 226gr. butter
- 150gr. sugar
- 160gr. brown sugar
- 295gr. flour
- 2 eggs
- 1/2 teaspoon baking powder
- a pinch of salt
- chocolate chips
- 1 or 2 spoons peanut butter, better if it's cruchy or also you can chop some peanuts.
Time to mix ingredients!
As always the ingredinets have to be in room temperature to start working with them.
1. Preheat the oven 180º
2. Mix both sugar and butter until they're well integred.
3. Add the eggs, one at a time.
4. Pour the flour, previously we can mix it with baking powder and the pinch of salt, normally I pour the flour in three times, and stir. If you can't stir well and the flour isn't integrated well you can pour a splash of milk, but not much we want a compact dough.
5. Add peanut butter, I love the flavor so I add 2 spoons and some chopped peanuts because I can't find a crunchy one. Now it's also the moment to add the chocolate chips.
6. Put a piece of parchment paper in the oven sheet and with a spoon put the dough. Bake about 15-20 minutes and we can take them out and let them cool. I prefer that they aren't too toasty, so when they have a golden color I took them out and the inside it's soft.

I foudn this funny bags some days ago in Oh Happy Day blog, you can find them here. A cool packaging for cookies!

1 comentari:

  1. Quina bona pinta que tenen! I el packagind de OhHappyDay és molt divertit, gràcies per l'enllaç! Petons!

    ResponElimina