25 de set. 2012

DIY: pastís de nutella

La volia publicar dissabte, però les hores van passar molt ràpid, així que avui la recepta del pastís que vaig preparar pel taller de fa dos diumenges, pastís de nutella.
Today the cake's recipe that I baked for the last workshop, Nutella cake. 
Ingredients:
-175gr. mantequilla    - 175gr. butter
- 175gr. sucre moreno    - 175gr. bronw sugar
- 3 ous    - 3 eggs
- 200gr. farina    - 200gr. flour
- 1 culleradeta de llevadura    - 1 teaspoon baking powder
- 2 culleradetes de canyella    - 2 teaspoons cinnamon
- 4 cullerades de llet    - 2 tablespoons milk
- 4 cullerades de nutella    - 4 tablespoons nutella
- 50gr. d'avellanes    - 50gr. hazelnuts

PREPARACIÓ:
1. Precalentar el forn a 180º i preparar el motllo amb mantequilla.
2. Col·locar en un bol la mantequilla i el sucre, barrejar. Quan ja és una massa uniforme afegir els ous d'un en un. Un cop lligats els ous a la massa, tirar la farina, la llevadura i la canyella, barrejar i afegir les cullerades de llet.
3. Col·locar 3/4 de la massa en el motllo. Posar les cuatre cullerades de nutella, com més desfeta millor, per sobre de la massa i escampar-la una mica, intentant que no baixi. Col·locar la massa que ens ha quedat per sobre. I per últim tirar les avellanes.
4. Fornejar entre 1 hora i 1hora i 10 minuts.

PREPARATION:
1. Preheat the oven 180º and prepare the mold with butter.
2. Put in a bowl butter and sugar and mix them. When we have an uniform dough add the eggs, then the flour, the baking powder and the cinnamon, mix and add the milk.
3. Put 3/4 of dough in the mold. Add the nutella and spread a little, take care that doesn't go down. Put the rest of the dough and finally put the hazelnuts.
4. Bake 1 hour or 1hour and 10 minutes.

*Si no us agrada massa la canyella amb una culleradeta n'hi ha prou.
*If you don't like a lot the cinnamon one teaspoon it's enough.

5 comentaris:



  1. MMMMMM que buena pinta!!!
    Isa

    ResponElimina
  2. Vaja, aquest pastís deu ser una bomba.... però s'haurà de provar !! ;-)

    ResponElimina
  3. Pues mira tu,,,, siempre digo que me encanta todo, pues soy rara para una cosa ¡ no me gusta el chocolate¡¡ jajaja. Que cosa mas extraña eh?? nunca me he comido un trozo de pastel de chocolate, parece increible pero es cierto. De todas formas me parece buena idea para un regalin :)

    ResponElimina
  4. mmmm m'encantaria tenir-lo ara mateix aquí al meu costat! Crec que el faré aquest cap de setmana, ja t'explicaré què tal! Fins aviat!

    ResponElimina